Pages

Turistická chata Ondřejník

Sobotní výlet se povedl, neztratili jsme se, jako když jsme šli na Prašivou. Máme cíl, pokud budeme moct, pojedeme za dobrodružstvím jednou za týden nebo za dva. A vzhledem k tomu, že mám konečně po  úspěšném zkouškovém, tak se objevilo více volného času! 

Má oblíbená věta: Sbalit baťohy, nachystat si kávu a hurá, můžeme vyrazit! 🥳 Auto jsme zaparkovali na malém parkovišti u Kostel sv. Anny v Metylovicích a vydali se po žluté stezce. Začátek byl náročnější, občas jsem si říkala, že bych chtěla mít čtyři nohy jako naše Tally. Asi je to tím, že nejsem zvyklá chodit po horách pravidelně, ale díky našeho cíle se to určitě zlepší a dostaneme se do kondice. 

Se žluté jsme přešli na zelenou, kdy cesta byla jednoduchá, pohodová a k tomu jsme měli úžasný výhled na krajinu. Cestou jsme potkali spousty jezdců na koních, minimálně osm. Bylo to jako v pohádce. 

Jakmile jsme se dostali k turistické chatě Ondřejník, odpočinuli jsme si a nemohli jsme si odpustit se točit na kolotoči, kdy jsme se vrátili alespoň na malou chvíli do dětství. 

Cesta zpět byla mnohem jednodušší, ale tím, že cestou nahoru bylo teplo, sníh tál. Najednou se ochladilo s začal mrznout, tak opatrnosti jsme se nevyhnuli.

Dostali jsme se zpět na parkoviště a hurá domů. Musím říct, že jsem byla docela unavená, ale výlet byl úžasný. Snad se zde podíváme ještě jindy a na to se moc těším! 😊 

Teď si užijte fotky z výletu a můžete mrknout na video reels, které najdete na mém Instagramu, když kliknete na tento odkaz: KLIK 👈🏻










Veronika Goldmanová

2 komentáře:

  1. Cítím z toho zimu jen to vidím :D Fotky jsou moc povedené! Nejvíc boží je ten zamrzlý vodopád ♥ My také rádi chodíme na procházky, ale ve sněhu a v zimě, to není nic pro nás. Čekáme, až se trochu oteplý :) Jinak gratuluju k úspěšnému zkouškovému ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Včera jsem usoudila, že mnohem raději cestuji v mrazech než v létě. 😀❤️ Člověku pak není takové horko, posiluje v zimě imunitu a šlapat hory ve sněhu, na zmrzlém povrchu je dobré pro tělo, svaly a kondičku 👍🏻. A jak sníh kouzlí.. nádhera!
      Ale jaro a léto má taky své kouzlo, to ano, takže se nedivím :)

      Děkuji! :)

      Vymazat