Pages

Sedlo Smrk

Po dlouhé době, třech týdnech, jsme konečně zase měli možnost jet na hory, užít si přírodu a odreagovat se. Za tu dobu se toho strašně moc semlelo a výlet do přírody nám prospěje vždycky. Nemohli jsme se dočkat a věřím, že Tally taky.

Sbalit batohy, uvařit kafe do termosky, nasadit bundy, naskočit do auta a můžeme vyrazit! Cesta z Havířova do Ostravice trvala přibližně hodinku. Auto jsme zaparkovali v Ostravici mezi domky a vydali se po červené stezce. Chvíli jsme šli po asfaltové cestě, kde jezdila auta a pak jsme narazili na menší parkoviště, kde můžete příště parkovat třeba i vy. Odtud se můžete právě vydat na Smrk, sedlo Smrk, Bučací potok, anebo na Skalku. Za nedlouho jsme z této cesty sešly a dostali se na lesní. 

Dnes jsme mířili na Bučací vodopády, které se nachází v blízkosti Ostravice a hory Smrk. Moc jsem se tam těšila, protože jsem si přála se na toto místo podívat už od léta. Nakonec jsme se bohužel na vodopády nedostali, protože jsme cestou nenarazili na odbočku, cestičku nebo cokoli, díky čemu bychom se k nim dostali. Nejspíše to bylo pod velkou vrstvou sněhu, která nás doprovázela celý výlet. Nevěděli jsme, co pod sněhem je, cesta mnohokrát neuvěřitelně klouzala, a tak jsme se rozhodli, že to necháme na léto nebo jaro. A tak jsme navštívili pouze sedlo Smrk. Výlet jsme si užili i tak a budu na něj ráda vzpomínat.

Navštívili jste i vy nějaké místo o víkendu? 🥰











Veronika Goldmanová

4 komentáře:

  1. Na společné fotce vám to taak sluší ♥ Bere se navštívení práce jako výlet? :D :D V pátek a neděli jsem byla celé dny v práci. Sobota se nesla v duchu vaření a uklízení :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc! 😍
      Hele, výlet jako výlet, takže ano! :D Snad se příští víkend podaří se někam podívat.

      Vymazat
  2. Nádherné fotky! :) Věřím, že jste si výlet užili :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat